Tämä saippua näyttää jälleen suklaakakulta, mikä olikin tarkoitukseni. Muottina käytin nimittäin pakastekakun suojakupua. Toimii juuri niin kuin toivoinkin. Tumma suklaaraita antaa vielä oman kakkumaisen efektin, eikä noi reunatkaan ole hullumman näköiset. Ihan kuin kakkua. Tuoksu on ihana ja tuoksuu oikeastikin suklaalle! :)

Hieman meinasi ylikuumentua. Saippua oli huoneenlämmössä tekeytymässä ja geeliytyi pöydällä puolessatoista tunnissa ja sitten pitkin jo hieman jäähdytellä...

Leikatessa väri oli vaaleanruskea mutta kuivuessaan muuttui ihanasti tummanruskeaksi.

 

Valmistusaineet: Oliiviöljy, kaakaovoi, palmuöljy, kookosrasva, rypsiöljy, risiiniöljy, 86% tumma suklaa, natriumhydroksidi, vesi, kaakaojauhe.

Tuoksuöljynä Dark chocolate ja chocolate truffle.